Brøndby-anfører skifter til amerikansk klub

Der bliver ryddet op i Brøndbys trup inden den kommende superligasæson.

Brøndby indgik fredag en aftale med den nordamerikanske fodboldliga, Major League Soccer (MLS), om, at klubbens anfører Clarence Goodson skifter til den amerikanske fodboldliga.

Det betyder, at Clarence Goodson fremadrettet vil tørne ud for en endnu ikke fastlagt MLS-klub, og den høje midterforsvarer har således spillet sin sidste kamp for Brøndby.

Brøndbys administrerende direktør, Tommy Håkansson, fortæller til klubbens hjemmeside, at han er glad for aftalen.

- Vi er tilfredse med at have lavet en aftale med Clarence og MLS om et skifte.

- Det lå ikke i kortene, at det ville blive til meget spilletid for Clarence i hans sidste seks måneder i klubben, og derfor giver skiftet til MLS god mening for både ham og Brøndby, siger Håkansson.

- Vi har været rigtig glade for Clarence, der altid har ageret utrolig professionelt, uanset hvilken situation han og vi har været i.

- Derudover er Clarence et yderst behageligt menneske, så det har været et fint bekendtskab, og vi ønsker ham og familien al held og lykke fremover, lyder farveltalen.

31-årige Clarence Goodson, der i juli skal spille Gold Cup med det amerikanske landshold, nåede på to et halvt år at optræde i 66 førsteholdskampe for Brøndby.

Goodson kom til Brøndby i januar 2011 fra den norske klub IK Start, hvor han på tre sæsoner spillede 63 kampe og scorede 10 mål.

Amerikaneren debuterede for Brøndby 6. marts 2011 hjemme mod Lyngby. Goodson gjorde det på et tidspunkt så godt for Brøndby, at han i efterårssæsonen 2011 blev udnævnt som ny anfører for holdet.

Siden fulgte en periode, hvor han røg ind og ud af holdet, og i foråret fik han ikke mange kampe for Brøndby.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip