Brøndby-angriber takkede nej til klubskifte

Når Brøndbys økonomi ser dårligere ud end forventet, skyldes det blandt andet, at klubben ikke har fået de 12 millioner kroner i overskud på transferbudgettet, som man har regnet med.

Men i klubbens halvårsregnskab for 2013, som blev offentliggjort tirsdag, fremgår det, at Brøndby rent faktisk fik et attraktivt bud på Simon Makienok.

Angriberen var imidlertid ikke interesseret i et skifte, og derfor blev handlen aldrig til noget.

- Brøndby IF har modtaget et skriftligt bud på Simon Makienok Christoffersen, som ville have haft en væsentlig positiv indvirkning på Brøndby IF's resultat og likviditet i 2013, såfremt handlen var blevet gennemført, hedder det i halvårsrapporten.

Oprindeligt budgetterede Brøndby med transferindtægter på 12 millioner, men den post er nu justeret ned til fem millioner kroner.

Det eneste, der umiddelbart kan overraske positivt i regnskabsmæssigt henseende, er Brøndby slet ikke herre over.

Hvis Daniel Agger bliver solgt fra Liverpool til Barcelona, får moderklubben nemlig en pæn andel af transfersummen

- Såfremt Daniel Agger sælges til beløb på niveau med omtalen i pressen, vil det kunne have en væsentlig positiv indvirkning på Brøndby IF's resultat og likviditet, hedder det i årsrapporten.

Brøndby understreger dog, at man kun kender til salgsrygterne omkring Agger gennem presseomtale.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip