Brøndby beklager svigt over for politiet

Fodboldklubben Brøndby IF beklager, at klubben ikke kan levere videooptagelser til at assistere politiet i efterforskningen oven på den dramatiske pokalkamp mod FC København den 28. november.

Efter Brøndbys 1-0-sejr løb et massivt antal Brøndby-fans ind på banen og var meget tæt på at ende i en fysisk konfrontation med FCK-fans, der holdt til på den modsatte endetribune.

- Som led i efterbehandlingen af begivenhederne har Brøndby IF forgæves forsøgt at trække de videooptagelser ud, der kunne assistere politiet i deres undersøgelser af kampen samt de beklagelige begivenheder, der indtraf efterfølgende, meddeler Brøndby på klubbens hjemmeside.

- Grundet en teknisk fejl på Brøndby Stadions overvågningssystem har det ikke været muligt at levere optagelser, som politiet kan bruge i deres efterforskning.

- Brøndby IF har over for politiet beklaget svigtet og de uheldige omstændigheder og vil naturligvis tilsikre, at teknikken omkring videoovervågningen i forbindelse med hjemmekampene fremadrettet fungerer upåklageligt, meddeler Brøndby.

Brøndbys mangeårige sikkerhedschef, Emil Bakkendorff, stoppede onsdag.

Han blev udsat for massiv kritik i kølvandet på masseinvasionen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip