Brøndby-boss frikender Mike Jensen for uro

Det var i minutterne efter, at Brøndbys Mike Jensen havde jublet sammen med klubbens fans, at tilskuerballaden efter onsdagens pokalkamp på Brøndby Stadion mod FC København begyndte.

Bestyrelsesformand i Brøndby, Sten Lerche, mener dog ikke, at man kan give midtbanespilleren skylden for at have startet uroen.

- Hvis spillerne ikke må få lov til at fejre en sejr, så er der jo noget galt. Jeg synes ikke, man kan klandre spillerne for noget som helst, siger Sten Lerche.

Mike Jensen scorede det afgørende 1-0-mål i den forlængede spilletid, og efter pokalkvartfinalen lod han sig hylde ved Brøndbys endetribune.

Men jublen endte kort efter med at udvikle sig til en massiv baneinvasion, hvor Brøndby-fansene gik ned mod FCK's tribune, og her brød balladen for alvor løs, inden politiet stoppede urolighederne.

- Spillerne var glade, og det var jo en forløsning, så der er ikke noget at sige til, at de jublede og var glade.

- Det var der så nogle tilskuere, som også var, og de ville ind og juble sammen med spillerne, og så tog det overhånd. Uanset om det er en eller 5000, der løb ind, så er det forkert, fastslår Sten Lerche.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip