Brøndby fik igen point mod tophold

Og det lignede endda længe en overraskende sejr til bundholdet mod de nordjyske bronzejægere. I en jævnbyrdig første halvleg sendte Clarence Goodson Brøndby på vinderkurs, da han opfangede riposten fra et indlæg, som Mikkel Thygesen havde sendt ind foran AaB-målet. Goodson klappede resolut til det pludselige tilbud, og så var Brøndby foran 1-0 efter 37 minutter.

Kampen var fortsat meget lige i anden halvleg, og AaB var tæt på at få udlignet, da den unge Brøndby-keeper Michael Falkensgaard viste usikkerhed og tabte et ellers ufarligt indlæg ned i feltet, men bolden blev clearet i sidste øjeblik.

Brøndby havde også muligheder, men Simon Makienok og Dennis Rommedahl fik ikke udnyttet en to-mod-en situation, som ellers kunne have afgjort kampen.

I stedet var det Nicklas Helenius, der med 13 minutter igen beviste, at han er en angriber med stort potentiale. Hans hovedstødsmål på det perfekte indlæg fra Anders Due, var af høj klasse, og Helenius kan meget vel være på vej videre til sommer.

To minutter før tid havde AaB et stort tilbud i form af et frispark på kanten af feltet, men Anders Due skød over.

Brøndby sluttede kampen med 10 mand på banen, da Dario Dumic i overtiden begik sit andet frispark på kanten af feltet.

Dermed sluttede kampen 1-1, et resultat, som ingen af holdene for alvor kunne klage over.

Inden mandagen bundgyser mellem AC Horsens og Silkeborg har Brøndby nu 33 point, mens Horsens har 31 og Silkeborg 29. I den anden ende hentede AaB et point ind på Randers og er nu to point efter kronjyderne, der dermed stadig holder fast i bronzemedaljerne.

 

Dagens Gossip