Brøndby forlænger med ungt håb

Midt i euforien over tre sejre på stribe er der mere godt nyt for Brøndby.Mandag forlængede klubben med teenagebacken Frederik Holst, der senest spillede en flot kamp i 3-2-sejren over FC København.

- Kontrakten betyder, at vi nu har papir på Frederik Holst indtil sommeren 2017. Det er vi meget glade for. Frederik har det, der med en kliché hedder den rette DNA. Det kan man simpelthen ikke købe for penge. Han er prototypen på det, vi gerne vil: Finde talenter, bygge dem op og udvikle dem, siger sportschef Per Rud til klubbens hjemmeside.

19-årige Frederik Holst fik debut for Brøndby mod AGF i foråret 2012. 40 førsteholdskampe er det indtil videre blevet til for højrebacken. I denne sæson er startpladsen dog flere gange byttet ud med en bænkeplads til fordel for svenske Michael Almebäck.

Derfor var kampen mod FCK også vigtig for Frederik Holst.

- Jeg vil selvfølgelig gerne være med fra start. Det skal være målet. Derfor er jeg også glad for, at jeg klarede mig i kampen mod FC København. Det var vigtigt at få bevist over for mig selv og over for alle andre, at jeg er robust nok til at være med i den slags kampe, siger Frederik Holst.  

 

Dagens Gossip