Brøndby fyrer sportschef Per Rud og ansætter Troels Bech

Brøndby IF fyrer sin sportsdirektør Per Rud, meddeler klubben på sin hjemmeside. Troels Bech bliver ny mand på posten.

Selv om klubben i den forgangne sæson nåede sin målsætning om top-tre, vil den tænke i nye baner for at også nå ambitionerne længere ude i fremtiden.

- Som bestyrelse kan vi derfor konstatere, at hvis vi skal indfri de sportslige mål, så kræver det en sportsdirektør med betragtelig erfaring fra alle aspekter af fodboldgerningen, der kan sikre, at Brøndby IF har en endnu stærkere sammenhængskraft på tværs af den sportslige sektor, hvilket giver os de bedst mulige rammer til at realisere vores sportslige mål i Vision 2017, siger Brøndby IF's bestyrelsesformand Jan Bech Andersen.

Per Rud fik to år på posten. Han erstattede Ole Bjur i sommeren 2013. Inden da havde Rud haft samme stilling i HB Køge.

Nu bliver Troels Bech den næste i rækken.

- Vi glæder os over, at en kapacitet som Troels Bech bliver en del af Brøndby-familien. Med hans store erfaring og systematik vil Troels bringe nye kompetencer i spil i vores beslutningsprocesser og skabe endnu større sammenhængskraft på tværs af den sportslige sektor, siger Jan Bech Andersen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip