Brøndby inddrager myndigheder i kampen mod fodboldvold

En forpligtende aftale mellem superligaklubben Brøndby IF, lokale myndigheder og klubbens fans skal være et vigtigt skridt imod at rense Brøndbys kampe for tilskuerballade.

Aftalen er blevet præsenteret på Brøndby Rådhus mandag middag, og Brøndby beskriver den selv som "banebrydende".

- Vi har gennem længere tid haft stor fokus på at styrke samarbejdet og dialogen med klubbens fans og med myndighederne, siger Brøndbys direktør, Jesper Jørgensen.

- Det nye partnerskab er et stort skridt i den rigtige retning, og vi er glade for, at de involverede parter - ligesom os - har kunnet se mulighederne i at indgå dette tætte samarbejde.

Ud over Brøndby IF omfatter aftalen klubbens officielle fanklub, Brøndby Support, Alpha Support, der er repræsentant for de øvrige fangrupperinger, Københavns Vestegns Politi og Brøndby Kommune.

Aftalen skal særligt styrke dialogen mellem tilhængerne, klubben og ordensmagten, og parterne forpligter sig til en række ting, der løbende vil blive evalueret.

Planen er, at der skal gøres fælles front mod den ballade, der har givet et billede af Brøndby IF, som klubben er godt træt af.

- De kedelige episoder har haft elementer af vold involveret, hvilket naturligvis er uacceptabelt og ligger så langt fra klubbens værdier, som tænkes kan.

- De nævnte negative episoder fylder meget i mediedækningen og overskygger desværre alt det positive, som fodbolden og specielt Brøndby IF’s fans bibringer, skriver Brøndby IF i en pressemeddelelse.

- Vi er helt med på, at det ikke løser alle udfordringer med et snuptag, men vi tror fuldt og fast på, at vi kan fremme den positive fankultur og minimere de uheldige episoder ved at tale sammen og lære af hinanden, siger Jesper Jørgensen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip