Brøndby-joker spændt på sit første derby

Når Brøndby i aften klokken 19 møder FC København, kan Quincy Antipas løbe på banen til sin fjerde optræden for Brøndby siden sommerskiftet fra Sønderjyske.

Denne gang vil der imidlertid være markant flere tilskuere på tribunerne, da der ventes op mod 35.000 tilskuere til lokalopgøret i Parken.

Den 28-årige zimbabwiske landsholdsspiller glæder sig til at opleve sit første derby, og nervøsitet er ikke et tema.

- Da jeg kom tilbage fra landsholdet, hørte jeg, at der var udsolgt til vores fanafsnit. Det er ret fedt. Fansene viser virkelig deres passion og dedikation.

- Hele holdet og staben arbejder hårdt for at få et godt resultat i Parken, og når man lægger det sammen med opbakningen, fjerner det alle nerver fra min krop. Jeg er bare spændt, siger Antipas til klubbens hjemmeside.

FCK topper lige nu Superligaen sammen med AaB, der dog har spillet en kamp mere, mens Brøndby er placeret på en skuffende sidsteplads, hvilket i sig selv er historisk. Derfor er opbakningen vigtig for Brøndby.

- Der er så mange, der bakker os op, så der er intet at frygte. Vi skal bare arbejde hårdt. Det er sjovt og spændende at være en del af sådan en kamp.

- Jeg har oplevet at spille foran et stort publikum i Afrika, men det vil være første gang i Danmark. Personligt forsøger jeg aldrig at ændre noget som helst, uanset hvem jeg skal møde, og hvor mange der sidder på tribunerne, siger Antipas.

Brøndby har kun vundet en enkelt af de første 12 kampe i Superligaen under træner Auri Skarbalius.

 

 

Dagens Gossip