Brøndby melder Makienok klar til landsholdet

07/10/2013 13:19

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

Der har til det sidste været tvivl om Makienoks tilstand, men han deltager altså i den kommende landsholdssamling forud for de afgørende VM-kvalifikationskampe mod Italien og Malta.

Den lange angriber har været en af de mest positive oplevelser i Brøndby i denne sæson. I søndagens kamp mod Nordsjælland scorede han sit sjette mål i ligeså mange kampe, men en skade har drillet ham på det seneste. Et problem med det ene forlår har forhindret angriberen i at spille på fuld tid de seneste par kampe.

Nu melder klubben ham altså klar til landsholdssamlingen, som kulminerer med de to VM-kvalifikationskampe fredag og tirsdag. Klarmeldingen kommer efter dialog med DBU og staben omkring landsholdet:

- Derfor skal vi selvfølgelig ikke sende en skadet spiller af sted, men efter at have talt med Simon, vores sundhedsstab og med landsholdet, så har vi besluttet, at Simon tager af sted til landsholdslejren. Hans lårproblemer er i klar bedring, og det er aftalt, at træningen i landsholdslejren i løbet af ugen doseres, så vi forventer, at han vil være spilleklar fredag, udtaler Brøndby-træner Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

Han forklarer, at han ser det som en stor ære for klubben at kunne levere dygtige spillere til det danske landshold. Og her er Makienok bestemt ingen undtagelse:

- Det er en kæmpe ære at kunne levere spillere til de danske landshold, og det er det bestemt også for os i Simons tilfælde.

Fredag møder landsholdet Italien, mens modstanderne er fra Malta på tirsdag. Begge kampe spilles i Parken.