Brøndby sender Goodson hjem til USA

Det var med ambitionen om endelig at have fundet en solid løsning i forsvaret efter klublegenden Per Nielsen, at amerikaneren Clarence Goodson blev hentet til Brøndby fra den norske klub IK Start.

Den nu 31-årige amerikaner blev også udnævnt til klubbens anfører, men efter svingende præstationer smed Clarence Goodson selv anførerbindet i denne sæson, og han har det seneste halve år mest set til fra reservebænken.

Og nu, efter to og et halvt år i Brøndby, forlader Clarence Goodson Danmark og vender hjem til USA.     

- Vi er tilfredse med at have lavet en aftale med Clarence og MLS om et skifte. Det lå ikke i kortene, at det ville blive til meget spilletid for Clarence i hans sidste seks måneder i klubben, og derfor giver skiftet til MLS god mening for både ham og Brøndby IF, forklarer administrerende direktør Tommy Håkansson i en pressemeddelelse.

Det er endnu uvist, hvilken klub Clarence Goodson ender med at tørne ud for i hjemlandet.

Til gengæld har Brøndby forlænget kontrakten med den unge sydafrikaner Lebogang Phiri. Han får fire år mere på Vestegnen.

- 'Lebo' er uden tvivl et rigtig stort talent, og vi er meget glade for, at han nu er minimum fire år mere i Brøndby IF. Jeg spår 'Lebo' en stor fremtid, hvis han kan blive ved med at være lige så uimponeret og arbejde lige så hårdt og ydmygt med sin udvikling som fodboldspiller, udtaler Brøndbys afgående sportschef Ole Bjur.

 

Dagens Gossip