Brøndby-spillere venter gerne på januarlønnen

Lønnedgang kan der ikke blive tale om i Brøndby IF, men spillerne har et andet forslag til, hvordan klubben kan komme igennem de aktuelle problemer med lavvande i kassen.

På et møde med ledelsen har spillertruppen ifølge flere medier indvilliget i kun at få udbetalt 25 procent af den januarløn, de ellers har krav på.

Det giver angiveligt Brøndby en tiltrængt besparelse på mellem tre og fire millioner her og nu og er dermed et væsentligt bidrag til at holde skuden oven vande til den bebudede aktieemission senere på foråret.

Men lønrabatten er vel at mærke at betragte som et lån, som spillerne kræver tilbagebetalt senest i begyndelsen af april, når emissionen er gennemført.

Forslaget giver altså ikke Brøndby den permanente reduktion i lønomkostningerne på 10 procent, som klubben oprindeligt krævede.

Alligevel er klubbens direktør Tommy Sommer Håkansson positiv over for spillernes udspil:

- Vi har haft nogle positive forhandlinger, og det går den rigtige vej, siger han til BT.

Deadline for at få lavet en ny lønaftale er sat til klokken 12 torsdag.

Herudover kræver den fremlagte redningsplan for klubbens økonomi også, at der findes en ordning på mellemværendet med Spillerforeningen i den såkaldte feriepengesag.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip