Brøndby-træner efter nederlag: Vi skulle have vundet

Skrevet af admin

22/02/2015

Dagens topnyheder

Foran knap 8000 tilskuere i Aalborg vandt AaB søndag aften 1-0 over Brøndby i forårets første runde i Alka Superligaen.

I en intens affære endte nordjyderne med at tage alle tre point efter en scoring af Anders K. Jacobsen dybt inde i overtiden.

Brøndby var ellers i kontrol i store dele af kampen, men skarpheden manglede på den sidste tredjedel, og udeholdet måtte til sidst rejse hjem uden point.

Træner Thomas Frank var efter kampen tilfreds med Brøndbys præstation.

- Vi ved, hvor svært det er at spille i Aalborg. Alle kan se, at vi dominerede alt i anden halvleg. Der havde vi de chancer og muligheder, der skulle til for at lukke kampen, siger han.

- Jeg er rigtigt tilfreds med, at den defensive organisation fungerede, men vi manglede skarphed på den sidste tredjedel.

Brøndby-træneren tror på fremtidig succes, hvis holdet fortsætter med at spille som i søndagens kamp.

- Jeg vil klart tage det positive med hjem. Det var et rigtigt godt udtryk, som holdet havde, men der ligger rigtigt mange point og venter på os, hvis vi bliver ved med at levere sådan nogle præstationer her, siger Thomas Frank.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at følelserne ikke bankede rundt i kroppen på mig, da AaB scorede. Men nu er min fornemmeste opgave at analysere på kampen og gøre holdet klar til næste kamp.

Brøndby har nu syv point op til Randers på tredjepladsen, mens dagens modstander, AaB, kun er to point fra de blågule.

Næste opgave for Brøndby er på hjemmebane mod FC Midtjylland.

/ritzau/