Brøndby-træner stolt over derby-sejr

Godt nok er Thomas Frank gået over i historien som en af de Brøndby-trænere, som har høstet færrest point i de første kampe af sæsonen, men her knap en tredjedel inde i sæsonen er den kedelige situation ved at være ændret, og holdet har nu vundet tre kampe i streg efter sejr over FC København.

Samtidig kan Brøndby-træneren som en af de få trænere for Vestegns-klubben konstatere, at han har sejret i sit første derby mod ærkerivalerne.

Der var derfor intet at sige til, at Thomas Frank stillede i studiet hos TV3 Sport 1 med lutter smil og begejstring over sit holds 3-2-sejr. 

- Vi har snakket om, at når vi vandt, fik vi stadion til at lette, og det er enormt fedt at være en del af, indledte Thomas Frank med hentydning til det udsolgte Brøndby Stadion, der var i vild ekstase over sejren. - Vi vinder to steder. Både på banen og på tribunerne. De her fans har støttet os med stor kærlighed og loyalitet, og det er fantastisk for os at kunne feste hos dem og takke dem, specielt foran et fyldt Sydsiden.

- Det var en helstøbt holdpræstation. Holdet leverer den gode præstation. Vi ved, at vi skal løbe rigtig mange meter og mere end modstanderne for at besejre dem, og det gør vi i dag. Det er et godt tegn, fortsatte Thomas Frank.

Med tilgangen af flere profiler som Thomas Kahlenberg og Alexander Szymanowski er Brøndbys offensiv skiftet væsentligt ud i forhold til sidste sæson, men på angrebspladserne er det stadig Quincy Antipas og Simon Makienok, som skal banke kuglen ind, og der var da også roser fra træneren til de to frontspillere, der sammen stod for 3-0-målet.

- De er rigtig vigtige. Jeg synes fra sæsonstarten, at Quincy og Simon har været en af de dygtigste angrebsduoer herhjemme, og det er vi begyndt at se. Med tilgangen af de nye spillere er vi nu også farlige på kanterne.

Thomas Frank mente trods FCKs pres i den sidste del af kampen, at Brøndby vandt fortjent. 

- Det er tankevækkende, at vi er tæt på at score til 4-0, og så scorer de på to store chancer, de har. FCK er en international modstander, men alligevel kan vi sige, selv om det er fuldstændig vanvittigt, at vi kunne vinde 4-0, sluttede Thomas Frank.    

 

Dagens Gossip