Brøndbys nye spiller klar til debut

Arbejdstilladelser er normalt ikke noget, der bliver diskuteret særligt i sportens verden, men siden FC København brød lovgivningen og lod Fanendo Adi spille og træne, selvom han ikke havde modtaget sin arbejdstilladelse, er fokus blevet anderledes stort på det område.

Siden da har andre danske klubber gjort en dyd ud af at overholde reglerne og gøre det helt klart, at de ikke vil lade spillere hverken træne eller spille, før papirerne er på plads.

Onsdag fortæller Brøndby, at klubbens nye spiller, Alexander Szymanowski, har fået sin tilladelse til at arbejde i Danmark.

- Vi glæder os utrolig meget til at få Alexander med i træningen. Det har været frustrerende at hente en dygtig spiller hertil, men ikke at måtte bruge ham. Det er nu en gang sådan, at reglerne er på det område, og dem overholder vi naturligvis, siger Thomas Frank i en meddelelse.

Klubbens anden nye spiller, Ferhan Hasani, venter fortsat på sin tilladelse til at arbejde. Szymanowski kan derimod få sin debut i weekenden.

- Nu får vi et par dage at vurdere Alexander i, før vi skal beslutte, om han skal være en del af truppen til den kommende Superligakamp mod OB.

Randers meddeler, at de ligeledes har fået arbejdstilladelsen klar til Djiby Fall, som således også er klar til at træne og spille.

 

Dagens Gossip