Brøndbys uheldigste mand er hjemme igen

04/04/2013 21:20

BNB

Nyheder
Brøndbys Martin Bernburg har gennem flere år haft enorme problemer med et springerknæ. Han har som følge deraf ikke spillet en Superliga-kamp siden december 2011.I januar måned rejste Bernburg derfor til Bologna i Italien for at genoptræne. Nu er han tilbage i Brøndby, og heldigvis lysner det efterhånden for den engang så målfarlige angriber.   - Som udgangspunkt har træningsopholdet hjulpet på springerknæet. Det viser scanningerne, og det er også det, jeg fik at vide af specialisterne i Italien, siger Bernburg til Brøndbys hjemmeside. - Med selve springerknæsproblemet er der klare forbedringer, og jeg har egentlig fået ok til at træne fuldt med holdet. Jeg har fået at vide, at der fortsat vil være smerter på grund af noget inflammation, men det er såkaldt "gode smerter" forstået på den måde, at jeg godt kan træne alligevel uden at forværre noget, fortsætter han. Angriberen tør dog endnu ikke tænke på, hvornår et comeback på Brøndbys Superliga-hold kan blive en realitet.

Mest læste i dag

Brøndbys Martin Bernburg har gennem flere år haft enorme problemer med et springerknæ. Han har som følge deraf ikke spillet en Superliga-kamp siden december 2011.I januar måned rejste Bernburg derfor til Bologna i Italien for at genoptræne. Nu er han tilbage i Brøndby, og heldigvis lysner det efterhånden for den engang så målfarlige angriber.   - Som udgangspunkt har træningsopholdet hjulpet på springerknæet. Det viser scanningerne, og det er også det, jeg fik at vide af specialisterne i Italien, siger Bernburg til Brøndbys hjemmeside. 

- Med selve springerknæsproblemet er der klare forbedringer, og jeg har egentlig fået ok til at træne fuldt med holdet. Jeg har fået at vide, at der fortsat vil være smerter på grund af noget inflammation, men det er såkaldt "gode smerter" forstået på den måde, at jeg godt kan træne alligevel uden at forværre noget, fortsætter han. Angriberen tør dog endnu ikke tænke på, hvornår et comeback på Brøndbys Superliga-hold kan blive en realitet.