Brøndbys underskud vokser

10 dage tidligere end planlagt offentliggør fodboldklubben Brøndby sine tal for første halvår, og der er nye, dårlige nyheder fra Vestegnen. Indtægterne fra spillersalg er gået i stå, og sponsorindtægterne er faldet.

Brøndbyernes IF Fodbold A/S omsatte i første halvår for 51,3 mio. kroner, og det blev til et underskud før skat på 25,8 mio. kroner, skriver klubben til fondsbørsen.

Samtidigt regner klubben nu med, at det samlede underskud for hele året vil blive på 30 mio. kroner i stedet for de tidligere ventede 10 mio. kroner.

Det forværrede resultat opstår på trods af større entreindtægter end ventet. Blandt har omstruktureringen af ledelsen i foråret kostet en del penge, og så har man købt spillekontrakter tilbage fra sponsorer, de såkaldte playersponsorater. 

Klubben er stadig på udsigt efter forstærkninger på banen, og hvis det lykkes at lande den eller de rigtige spillere, kan det koste flere penge, skriver klubben.

Og så afsløres det, at Simon Makienok Christoffersen har fået et tilbud, som han har afvist:

»Brøndby IF har modtaget et skriftligt bud på Simon Makienok Christoffersen, som ville have haft en væsentlig positiv indvirkning på Brøndby IF’s resultat og likviditet i 2013, såfremt handlen var blevet gennemført. Simon Makienok Christoffersen er ikke interesseret i klubskiftet til den pågældende klub, derfor bliver handlen ikke gennemført,« hedder det i meddelelsen til investorerne.

Brøndby finder også anledning til at nævne sommerens transferrygter vedrørende Daniel Agger. Den tidligere Brøndby-spiller er i sportspressen sat i forbindelse med en handel mellem Liverpool og Barcelona - og den vil i givet fald sende nogle penge i Brøndbys kasse. Klubben fik i foråret tilført over 100 millioner kroner ved udstedelse af nye aktier.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip