Brøndy vil give fans en sejr

Brøndby har endnu ikke vundet en kamp i denne sæson. Det er blevet til tre uafgjorte kampe og fire nederlag, hvilket efterlader holdet på sidstepladsen i Superligaen.

Det skal der laves om på i aftenens hjemmekamp mod OB, siger Brøndbys cheftræner Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

- Der brænder virkelig en ild i os for at få den første sejr, så ærgerrigheden er i top. Vi brænder for at give vores fantastiske fans en sejr, for vi oplever en helt unik opbakning, siger Thomas Frank.

Sæsonen har været skuffende for Brøndby indtil videre. Det er også blevet til et tidligt exit i den danske pokalturnering, da Brøndby overraskende tabte til 1. divisionsklubben Hvidovre.

- Hvor mange klubber med så entusiastiske fans ville have modtaget så ubeskrivelig, betingelsesløs kærlighed og opbakning kamp efter kamp, selv om sejren endnu ikke er kommet?

- Det takker vi for, og fansene er en vigtig del af projektet, da de kan bære os igennem en pointfattig periode og hjælpe til at komme stærkere ud på den anden side.

- Det er et enormt privilegium at skulle præstere sammen med sådanne fans hver weekend, mener Thomas Frank.

Han har stor respekt for OB, som råder over flere klassespillere.

- OB har bevist et meget højt topniveau, og de kan spille flot, seværdig fodbold. De er ligeledes farlige på omstillinger, hvor Rasmus Falk og Emil Larsen holder tempo og begge kan afslutte fra distancen.

- Der er tale om to af Superligaens store profiler, som også er blevet en del af A-landsholdet, så dem skal vi have styr på, siger Thomas Frank.

OB-truppen er i sommerens løb blevet styrket med spillere som Martin Spelmann, Ari Skulason, Conor O'Brien, Dusan Djuric og Mustafa Abdellaoue, som alle holder et højt niveau ifølge Thomas Frank.

- Vi er meget spændte på at se, hvad der er i vente, nu hvor de har haft 14 dage til at pusle med tingene. Vi er i hvert fald forberedte og klar til opgaven, men vi ved også, at det ikke bliver let, fastslår Brøndby-træneren.

Kampen mellem Brøndby og OB fløjtes i gang i aften klokken 19.

/ritzau/

 

Dagens Gossip