Brutale Auri trådte i karakter

Nede med 0-2 ved pausen formåede Brøndby at ryste aarhusianerne så grundigt i anden halvleg, at Auri Skarbalius' mandskab stak af med alle tre point ved to sene scoringer af Martin Albrechtsen og Simon Makienok.

For Peter Kjær, fodboldekspert hos Viasat, viste Auri Skarbalius stort mod i kampen.

- Når man piller ved sit centerforsvar så tidligt, er det en stor risiko - også selvom Stenderup ikke havde givet noget godt indtryk. Jeg troede først, han var skadet. Men bagefter må man konstatere: det slap Auri godt fra. Der må man sige, at han for alvor træder i karakter. Det var utraditionelt og godt set, siger Peter Kjær.

Og Auri Skarbalius' dispositioner, da Brøndby vendte kampen mod AGF til sejr, kan hjælpe klubben i den kommende tid, der byder på potentielt afgørende kampe mod Randers, Sønderjyske og Silkeborg.

- Hvis det var mislykkes, tror jeg, folk havde spurgt, hvad fa'n han har gang i. Men i stedet har han vundet maksimalt på det, fordi det kan blive en øjenåbner for spillerne. Han tager ikke hensyn til navnene eller normerne, og det sender nogle positive signaler om, at overlevelse er det eneste, der tæller, siger Peter Kjær.

Med sejren kommer Brøndby over nedrykningsstregen á point med Sønderjyske og Silkeborg, der ligger på 11.- og 12.-pladsen.

 

Dagens Gossip