BSV snupper landsholdsspiller fra rivaler

10/10/2013 14:40

BNB

Nyheder
Bjerringbro-Silkeborg har sikret sig landsholdsspilleren Klaus Thomsen fra næste sæson. Forsvarsspecialisten skifter til BSV fra Team Tvis Holstebro.Den 27-årige spiller kæmper i øjeblikket en hård kamp om en plads i Ulrik Wilbeks EM-trup, som til januar skal forsvare EM-guldet på hjemmebane. Og det kan Klaus Thomsen altså nu bruge alle sine kræfter på, efter han far fået styr på sin klubfremtid.- Det virker som en klub, hvor der er styr på det hele, og hvor der er alle de elementer, der skal til for, at jeg kan udvikle mig som håndboldspiller. Bjerringbro-Silkeborg er altid med i toppen og altid med omkring titlerne hvert år, og det taler meget til mig, forklarer Klaus Thomsen om skiftet fra Tvis til BSV.- I Bjerringbro-Silkeborg bliver jeg presset af mange dygtige spillere hver dag til træning, og det er med til at udvikle mig, ligesom jeg også håber at kunne lægge et lag på min fysik. Jeg er med omkring landsholdet nu her, og jeg håber, at jeg i Bjerringbro-Silkeborg kan rykke mig det sidste skridt, så jeg kan blive fast landsholdsspiller, fortsætter Thomsen.I BSV glæder sig sportschef Carsten Albrektsen sig naturligvis over, at midtjyderne har fået lokket Klaus Thomsen ind i folden fra næste sæson.- Vi er selvfølgelig glade for, at det er lykkedes os at lave en aftale med Klaus. Klaus er tiltænkt en stor rolle i vores defensiv i de kommende år, hvor han har vist sig at være en meget kompetent og fysisk stærk forsvarsspiller, ligesom han også er en meget dygtig kontraspiller. Hans kompetencer understreges også af, at han er i den 20-mands landsholdstrup, som Ulrik Wilbek udtog i mandags, siger Carsten Albrektsen.

Mest læste i dag

Bjerringbro-Silkeborg har sikret sig landsholdsspilleren Klaus Thomsen fra næste sæson. Forsvarsspecialisten skifter til BSV fra Team Tvis Holstebro.

Den 27-årige spiller kæmper i øjeblikket en hård kamp om en plads i Ulrik Wilbeks EM-trup, som til januar skal forsvare EM-guldet på hjemmebane. Og det kan Klaus Thomsen altså nu bruge alle sine kræfter på, efter han far fået styr på sin klubfremtid.

- Det virker som en klub, hvor der er styr på det hele, og hvor der er alle de elementer, der skal til for, at jeg kan udvikle mig som håndboldspiller. Bjerringbro-Silkeborg er altid med i toppen og altid med omkring titlerne hvert år, og det taler meget til mig, forklarer Klaus Thomsen om skiftet fra Tvis til BSV.

- I Bjerringbro-Silkeborg bliver jeg presset af mange dygtige spillere hver dag til træning, og det er med til at udvikle mig, ligesom jeg også håber at kunne lægge et lag på min fysik. Jeg er med omkring landsholdet nu her, og jeg håber, at jeg i Bjerringbro-Silkeborg kan rykke mig det sidste skridt, så jeg kan blive fast landsholdsspiller, fortsætter Thomsen.

I BSV glæder sig sportschef Carsten Albrektsen sig naturligvis over, at midtjyderne har fået lokket Klaus Thomsen ind i folden fra næste sæson.

- Vi er selvfølgelig glade for, at det er lykkedes os at lave en aftale med Klaus. Klaus er tiltænkt en stor rolle i vores defensiv i de kommende år, hvor han har vist sig at være en meget kompetent og fysisk stærk forsvarsspiller, ligesom han også er en meget dygtig kontraspiller. Hans kompetencer understreges også af, at han er i den 20-mands landsholdstrup, som Ulrik Wilbek udtog i mandags, siger Carsten Albrektsen.