BSV-træner efter fem nederlag: Ingen krise

Der er ingen grund til bekymring hos håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg, selv om holdet med endnu et nederlag onsdag aften - denne gang til Århus Håndbold i slutspillet - nu har tabt de seneste fem kampe.

To gange er det blevet til nederlag til Barcelona i Champions League, mens både Skjern og KIF Kolding København har sejret i grundspillet.

Men den triste stime giver altså ikke anledning til at tale om krise, forklarer cheftræner Carsten Albrektsen efter det dramatiske nederlag på 28-29 til aarhusianerne.

- Nu har vi tabt den første slutspilskamp, og det er vi kede af. Men det, der skete i grundspillet, det er fortid, siger Carsten Albrektsen.

- Man skal være varsom med ordet krise. Sådan anskuer jeg det slet slet ikke. Det er rigtig nok, at vi har tabt fem kamp. Men med rimelighed mener jeg, man kan isolere de to kampe mod Barcelona, siger han og fortsætter:

- Jeg ville være bekymret, hvis vi ikke havde præsteret i de sidste fem kampe, men jeg så altså et BSV-hold spille en rigtig flot kamp nede i Barcelona og en flot kamp mod Skjern - og ja, vi tabte. Men ind til nu ser jeg ikke nogen grund til at tale om krise.

Med det seneste resultat har Bjerringbro-Silkeborg et enkelt point i gruppen, mens de resterende tre hold alle er oppe på to. Ud over Århus Håndbold drejer det sig om Mors-Thy Håndbold og Skjern.

Cheftræneren erkender, at alt for lidt lykkedes i kampen mod Århus Håndbold, men er alligevel fortrøstningsfuld hvad angår semifinale-chancerne.

- Det er jo en kolossal ærgrelse lige nu. Vi spillede ikke en god kamp og var på hælene i 40 minutter, men vi får os kæmpet tilbage, og derfor er det forfærdeligt at tage hjem med minus en.

- Vi havde svært ved at finde fodfæste, men vi lavede altså en kraftpræstation, så det er ærgerligt ikke at komme herfra med point, siger han.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip