BSV under pres efter nyt nederlag

Det var lidt en kamp om at hænge på i toppen, da Aalborg og Bjerringbro-Silkeborg lørdag tørnede sammen i mændenes Håndboldliga i Gigantium.

Nu er der næppe mange, der tror, at enten Aalborg eller BSV ikke kommer blandt de otte hold i slutspillet, men to nederlag i sæsonens tre første kampe, som ville være taberens lod, kan næppe være tilfredsstillende for nogen af de to stjernebesatte og ambitiøse teams.

Måske var sejrens vigtighed med til at skærpe de to holds indsats, for det kan nok være, at der blev gået til stålet i en tæt og medrivende første halvleg, der sluttede 12-11 til BSV, der havde pæn succes med at mandsopdække Aalborgs Mads Mensah Larsen og tage hans kreativitet ud af hjemmeholdets angrebsligning.

Den taktik fortsatte BSV med i en periode efter pausen, men nu havde hjemmeholdet indstillet sig på trækket og bragte sig med særdeles bevægeligt angrebsspil hurtigt foran med tre mål.

Det forspring fik BSV aldrig indhentet igen, selv om det i slutfasen var tæt på. Men en stærkt spillende Ole Erevik i Aalborg-målet stod i vejen for et comeback for BSVerne, der blev besejret 27-25.

Dermed må BSV konstatere, at holdet nu har tabt to af sæsonens tre første opgør, og selv om nederlagene er faldet til formodede tophold som KIF Kolding København og Aalborg, kan det ikke undgå at sætte det ambitiøse mandskab fra Midtjylland under pres i de kommende kampe.

 

Dagens Gossip