Bulgariens træner amok på dommeren

Den bulgarske landstræner Luboslav Penev glædede sig tilsyneladende ikke over at få et point med fra Parken, men rasede derimod over, at den tyrkiske dommer efter hans opfattelse havde frarøvet hans hold sejren.

I et uhørt angreb på dommeren, UEFA og FIFA brugte han det meste af sin pressekonference på at rase over det straffespark, Andreas Cornelius fik tilkæmpet sig, og hvor Penev mente, der var hånd på bolden.

- Jeg bestemte mig for en uge siden for, at jeg ikke ville tale om dommeren. Men alligevel: Danmark har et virkelig godt håndboldlandshold, men jeg vidste ikke, det var det, vi skulle møde. Det var klart hånd på bolden og frispark til os, da Danmark fik straffe, men dommeren ændrede reglerne i aften, og vi blev berøvet to point, sagde Penev fra podiet i et tempo, som tolken dårligt kunne følge.

- Jeg ønsker ikke at kommentere beslutningen yderligere, sagde han dernæst... og fortsatte så:

- Hvis vi har en modstander, der er bedre end os, kan de score tre-fire mål, og jeg brokker mig ikke over dommeren. Men når dommeren favoriserer det ene hold, så er der ikke noget at stille op. Jeg er skuffet, fordi vi burde have haft en kamp mellem 22 spillere, og hvor dommeren ikke er i fokus. Denne slags dommere burde ikke have lov at dømme i denne slags turneringer. Det bør UEFA og FIFA gribe ind over for, rasede Penev.

 

Dagens Gossip