Burgaard finder glæde i dansk nederlag

Selv om humøret langt fra var højt i den danske EM-lejr efter nederlaget til Serbien tirsdag aften, er der dog også positive ting at tage med fra nederlaget.

Ikke mindst at danskerne formåede at kæmpe sig tilbage fra en serbisk 14-8-føring i heksekedlen i Beograd, mener Louise Burgaard.

- Der kom et kæmpe tryk - både fra de serbiske spillere og hele hallen. Det skal vi blive bedre til at modstå. Men det var fedt, at vi kunne kæmpe os tilbage. Det viser, at vi gjorde alt, hvad vi kunne, siger den stærke højreback.

Hun fik endnu engang masser af klø og knubs i modstandernes forsvar. Som de øvrige danske spillere, ser hun det som en lærestreg: Danske spillere skal blive hårdere i de afgørende kampe på internationalt niveau.

Burgaard noterer sig også, at det i perioder lykkedes danskerne, at spille sig uden om de hårdt tacklende serbere.

- Sådan er håndbold. Vi vidste godt, at de spillede fysisk. De spiller meget hårdt, men jeg synes, vi fik udmærket flow i angrebsspillet i perioder, fik spillet os til chancer, men vi skød ikke rigtigt på deres målmand, der er svag oppe i målet, siger Louise Burgaard.

Nu handler det for danskerne om at besejre Norge torsdag aften og så håbe på hjælp fra Frankrig, der forinden møder Serbien.

Franskmændene er nu pludselig selv tilbage i spillet om semifinalepladser og har alt at spille for mod værterne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip