Burgaard: Vi har gode chancer i mellemrunden

Danmark står med gode kort på hånden for at spille med til det sidste om pladserne i semifinalerne ved håndbold-EM i Serbien, mener Louise Burgaard.

Mandag, tirsdag og torsdag venter mellemrundekampe mod Tjekkiet, Serbien og Norge, og venstrehåndsskytten er overbevist om, at Danmark kan hamle op med de norske turneringsfavoritter i de sidste kamp på torsdag.

- Norge ved vi, at vi kan slå. De har ikke været prangende i denne turnering, så jeg ser chancerne som gode, siger Louise Burgaard.

Danmark slog Norge i testkampe i Aarhus og Bergen i optakten til EM.

Hverken Tjekkiet eller Serbien hører traditionelt til i toppen af hierarkiet i kvindehåndbold, og Burgaard erkender da også, at hun ikke kender meget til de to kommende modstandere.

Hun er dog ikke sikker på, at det er en fordel at møde de to formodet letteste modstandere først og dermed slutte af mod nordmændene.

- Norge viser tit, at de spiller sig op i løbet af turneringen, så måske ville det have været godt at have dem til at starte med, men nu tager vi dem i den rækkefølge, de kommer. Vi må jo bare slå dem alle, lyder det fra Louise Burgaard.

Første mellemrundekamp spilles mandag klokken 16.10 mod Tjekkiet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip