Burgerkæde lancerer parfume: Snart kan du dufte af flammegrillet burger

Er du mere til en tung duft af kødfedt end friske frugtige noter - så er du højst sandsynligt i mindretal.

Alligevel har burgerkæden Burger King valgt at tilgodese det kundesegment og hældt den velkendte burgerduft på en smuk flakon under navnet “Flame-grilled” (flammegrillet, red.)
Parfumen bliver lanceret 1. april og vil kun blive solgt denne ene dag eksklusivt i Japan, hvis man skal tro burgergigantens hjemmeside.

Læs også: Velbekomme! Se de mærkeligste fastfood-retter

Men den særlige dato har fået flere til at spekulere i, om parfumen blot er en tidlig offentliggjort aprilsnar. Men det ønsker kæden ikke at svare på.

- Vi ønsker ikke at kommentere på sagen på dette tidspunkt, siger en talskvinde fra Burger King til CNBC.

Læs også: 37 McDonalds-retter, du ikke kan få i Danmark

Men selvom det godt kunne lyde som om, man skal tage nyhededen med et gran salt, så er det faktisk ikke første gang, burgerkæden har gjort det i dufte.

I 2008 fik kædens kunder i New York muligheden for at købe en body spray til mænd, “Flame by BK”, der blev beskrevet som værende “duften af forførelse med et strejf af flammestegt kød” og udsolgt efter blot en uge i butikkerne.

Læs også: Nu er den her: Burgeren, der smager af menneskekød

Desuden har de japanske burger-restauranter aldrig holdt sig tilbage med at opfinde særlige produkter.

I 2014 lancerede Burger King i Japan f.eks. en hel sort burger, komplet med sort ost og ketchup, som blev farvet med blæksprutteblæk og bambuskul.

Læs også: Nu kan du få sorte cheeseburgere på Burger King

Ønsker du at dufte som om, du kommer frisk fra grillen, så kan den eksklusive flakon erhverves for 5.000 yen, der svarer til 286 danske kroner, og så får du også en gratis whopper med i købet.

 

Dagens Gossip