Burhan G og Lågsus til Grøn Koncert

I over tre årtier har Grøn Koncert givet danskerne musikalske oplevelser i særklasse, og denne sommer bliver ingen undtagelse. Grøn Koncert har allerede offentliggjort det eksklusive mash-up med Mads Langer & Tim Christensen, og nu er der både føjet et af de helt store popnavne og en sand dj-fest til dette års musikprogram.

Popbraget står Burhan G for. Han brød for alvor igennem som solist, da sangerens første dansksprogede single Kun Dig udkom i 2008, og samme år fik Burhan G sin solo debut på Grøn Koncert. Når popstjernen står på scenen til 2014-udgaven af Danmarks største koncertturne, bliver det med et unikt sceneshow og kompromisløs popmusik.

Burhan G. fortæller:

- Publikum kommer til at høre popmusik, jeg selv synes sætter nye standarter for, hvordan popmusik skal spilles. Vi har lavet et show specielt til Grøn Koncert, hvor jeg får fløjet nogle folk ind fra USA. Jeg går ikke på kompromis med mit ambitionsniveau, slet ikke når jeg spiller live. Det bliver en mega fest!

Fra fredagsradio til festivalscene

Det bliver radio-duoen Lågsus, der skal sparke den grønne fest i gang fra P3 Scenen. Bag radioprogrammet og live-navnet Lågsus står de to populære P3-værter Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen.

Hver fredag og lørdag aften leverer de soundtracket til weekendens fester, ligesom de begge ofte er at finde bag dj-pulten på klubber og diskoteker rundt om i landet. Nu skal radio-duoen sparke festen i gang på Grøn Koncert, og de garanterer rave-stemning og masser af gæsteoptrædener fra den danske dancehall- og hiphopscene.

Pelle Peter Jensen fortæller:

- Lågsus live er en fest! Nicholas og jeg er bag dj-pulten, og så har vi inviteret nogle rigtig dygtige musikere til at komme og holde festen sammen med os. Det er et line-up, som vi er svært glade for. Der er garanti for, at det bliver vildt, og vi kommer til at yde maksimalt for at få gang i festen.

Hvilke musikere, der skal med Lågsus på scenen, offentliggøres løbende i Lågsus på P3. Dog kan sløret for det første navn allerede løftes nu – det bliver nemlig TopGunn, den unge Nørrebro-rapper, der står bag de to hits, Hemligt Nummer og Tilbud.

Grøn Koncert starter ud i Kolding den 17. juli og herefter går turen til Randers, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og København.

 

Dagens Gossip