Camilla Dalby vender hjem til Randers HK

Randers HK har torsdag på sin hjemmeside offentliggjort, at Camilla Dalby vender tilbage til klubben.

Håndboldprofilen har underskrevet en treårig kontrakt gældende fra sommeren 2015.

- Det er en stor glæde at kunne meddele, at Camilla Dalby vender hjem til Randers HK til sommer.

- Camilla stod øverst på vores ønskeliste, og hun passer perfekt ind i vores overordnede strategi om at kunne spille med om medaljer hvert år, siger direktør i Randers HK, Jens Jørgen Andersen, til klubbens hjemmeside.

- Camilla har nogle klare spidskompetencer, og vores ambition om at tilføre truppen en venstrehåndet skytte af højeste karat er blevet indfriet.

- Det betyder meget for såvel klubben som "brandet" Randers HK, at vi er i stand til at hente spillere fra allerøverste hylde samt signalere, at vi henter en "Randers HK-pige" tilbage i truppen.

- Vi er ikke færdige med at forstærke holdet, men det her var en nøglespiller for os at hente, siger Jens Jørgen Andersen.

Til sommer siger Camilla Dalby dermed farvel til Buducnost efter to år i den montenegrinske storklub.

- Jeg har haft to gode sæsoner i Buducnost og har lært rigtigt meget i den periode. På samme tid er jeg glad for at kunne vende tilbage til den klub, jeg forlod, klubben hvor det hele startede, og hvor jeg har haft så mange gode oplevelser.

- Jeg glæder mig til at kunne bidrage igen og ser frem til at blive en del af en spændende trup i Randers HK og til at spille i den blå trøje igen.

- Klubbens ambitioner om at spille med om medaljer både i Danmark og internationalt er fuldt ud i tråd med mine egne ambitioner, siger Dalby.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip