Camilla Pedersen gør store fremskridt efter koma: Kommer hjem på weekend

Den esbjergensiske triatlon-dronning Camilla Pedersen, der i starten af september styrtede på en træningstur, er i fortsat bedring. Så meget, at kommer hjem på weekend under opsyn.

Camilla Pedersen har gennemgået en hidtil uset udvikling på Hammel Neurocenter, og grundet de fine fremskridt hun gør, har hun fået lov at komme hjem et par dage. Dog under opsyn.

- Camilla har fået lov at komme hjem på weekend, da det vil være godt for hendes udvikling at få et par dage, hvor hun skal klare sig mere selv og får lidt fri til at tænke andre tanker end det, hun bliver påvirket til på Neurocentret, fortæller veninden, Janni Møller Thomsen.

Kæmpe fremskridt efter koma: Camilla Pedersen smører sin egen mad

Camilla Pedersen har dog brug for fred, ro og hvile og må derfor ikke udsættes for uanmeldt besøg.

Triatlon-dronningen er også begyndt, at bevæge sin ind og læse på de sociale medier og de mange tanker og hilsner gør hende helt mundlam:

- Det er så overvældende for Camilla, at der er så mange mennesker, der har fulgt hendes kamp for livet og følger hendes genoptræning. Det gør hende rigtigt glad, og så snart hun føler sig klar til det, vil der også komme en hilsen fra hende. Det tør jeg godt love, smiler Janni Møller Thomsen.

Den igangværende indsamling til fordel for Camilla Pedersen er nu nået op på i alt 89.022 kroner.

 

Dagens Gossip