Campingtøser gør popstjerne vild i varmen

Sommervarmen er næsten altid garant for romantik og amoriner i luften, og det er ikke usandsynligt, at man kan finde sig en lille ferieflirt.

Og om man vælger charterferien eller campingferien herhjemme, så er der for det meste altid mulighed for at møde en sød pige eller fyr at dele sommersolen med.

Hos sanger og sangskriver Rasmus Nøhr er der ikke i tvivl om hvilken type piger, der kunne slå benene væk under ham, da han var på campingferie i starten af teenageårene.

- Det er bedst at møde piger i camping-kiosker. Jeg kan huske, at vi boede på campingplads, da jeg var 15-16 år gammel, og det var første gang, jeg rigtigt prøvede at blive forelsket. Der synes jeg altid, det var sjovt at gå ned i campingkiosken for at se, hvem jeg skulle være forelsket i nu, fortæller Rasmus Nøhr, der også kan huske stedet.

- Det var en campingplads på Thurø. Det kan godt være, at der er noget særligt ved campingtøserne der.

Selvom de første spæde tegn på kærlighed først viste sig ved hylderne i campingkiosken, så mener han også, at der er mulighed for at møde søde piger andre steder i landet.

- Jeg synes også, at pigerne ved bagagebåndet i Kastrup Lufthavn er rigtig søde. Det er altid pudsigt, hvordan jeg ofte mangler et par ski, som jeg lige kan tale med dem om, så det vil jeg også anbefale.

I Rasmus Nøhrs bevidsthed er der alligevel kun en pige, som rigtigt fik slået benene væk under den sårbare poptrubadur i hans ungdom.

- Min store kærlighed fra da jeg var ung, hed Rikke Jensen. Hun var skolepige på Vesterbro, så der var ikke så meget campingkiosk over hende.

- Men jeg kunne ikke få hende. Hun allerede havde en kæreste, der var 18 år og havde en knallert, og jeg var kun 15. Så der var jeg helt chanceløs, fortæller Rasmus Nøhr, der i stedet for søgte tilflugt i musikkens verden.

- Jeg havde lige startet mit første band op, og alt handlede om hende. Hun spillede nemlig også guitar, og de piger har jo et eller andet over sig - det synes jeg egentlig stadig, de har, for de er jo ret sjældne. Jeg kan tydeligt se hende for mig endnu med halstørklædet bundet rundt om halsen, og det smil hun altid sendte til mig, fortæller den smilende popsanger.

Rasmus Nøhr rejser denne sommer landet rundt med sit nye album "Retursekund" i bagagen.

Newspaq

 

Dagens Gossip