Cancellaras jubel: Nu er jeg tilbage

31/03/2013 18:51

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

Fabian Cancellara satte konkurrenterne på plads, da han søndag vandt Flandern Rundt. Efter et flot løb, kørte han alene de sidste 13 kilometer, imens Peter Sagan måtte sprinte sig til andenpladsen et minuts tid efter. 

Det var anden gang, at Cancellara vandt Flandern Rundt, men i sidste års løb styrtede han og udgik. Det hæftede han sig ved, da han blev interviewet efter søndagens sejr.

- Det er helt utroligt. For et år siden lå jeg på jorden, og nu er jeg tilbage, og har vundet Flandern Rundt. Det er ikke nemt at vinde som favorit, så jeg er virkelig glad, lød de første ord fra Fabian Cancellara.

- Det var et lidt mærkeligt løb, men det var på en god måde. Vi var nødt til at arbejde hårdt, og vi var nødt til at tage ansvar i løbet meget tidligt, men jeg tror, det var den rigtige måde at gøre det på. Holdet gjorde det fantastisk, sagde Cancellara.

Team Radioshack-rytteren splittede løbet, da han med 18 kilometer til mål angreb for første gang på Kwaremont. Kort efter gjorde han det igen på Paterberg, og derefter kørte han alene resten af vejen.

- Da vi kom til Kwaremont forventede alle, at jeg ville gøre noget. Jeg forsøgte at lave det første angreb, for jeg havde en rigtig god fornemmelse, og jeg har det virkelig godt på brostenen.

- Til sidst gjorde jeg bare, hvad jeg skulle gøre: Jeg tog sejren hjem i Flandern Rundt.

Fabian Cancallara har vundet Flandern Rundt i 2011 og 2013. Han har vundet Milano-Sanremo i 2008 og Paris-Roubaix i 2006 og 2010. På søndag vil han være blandt favoritterne til Paris-Roubaix.