Captain Sunshine genoplader Better Place

En mand, som bedst kendes under navnet Captain Sunshine, vil nemlig købe selskabets aktiver, og er af en israelsk domstol blevet tildelt resterne af Better Place sammen med en sammenslutning af israelske elbilejere, som er fast besluttet på at beskytte ikke bare egne finanser, men også selskabets originale ideologi, skriver greenprophet.com.

Og netop Captain Sunshine er kendt som en ideologisk, grøn pioner. Den israelsk-amerikanske solcelleentreprenør Yosef Abramowitz fik sit tilnavn som topchef og grundlægger af Arava Power, der er Israels ledende udvikler af solceller og Energiya Global, som udvikler verdensomspændende, overkommelige solcelleprojekter.

Captain Sunshine vil omdanne Better Place fra den slags monopol, som selskabet ifølge ham skulle være under grundlæggeren Shai Agassi, til en åben industri, der kan samarbejde med alle de elbiltyper, han håber, vil drøne ind i landet, skriver greenprophet.com.

»Vores vision er at forvandle netværket af opladningsstationer til en åben, national teknologi og serviceplatform for alle nuværende og fremtidige elbiler,« siger Yosef Abramowitz til greenprophet.com.

Sammen med Yosef Abramowitz skal formanden for elbilejerne, Efi Shahak, bestyre den nye drøm om grøn energi. Resterne, de har overtaget, skal samles på ny, og det kræver kapital. En række investorer har allerede lovet at støtte med 25 procent af de midler, der er nødvendige for at give selskabet to års levetid.

Men selskabet behøver mere. Derfor søger det nye Better Place investeringer på op til 36 millioner dollar, siger Yosef Abramowitz, som regner med at få balanceret regnskabet inden for 24 måneder, skriver greenprophet.com.

 

Dagens Gossip