Cardiff's festlige klubejer efter oprykning: Klar med 200 mio. kr.

17/04/2013 16:40

BNB

Nyheder
Dermed får Laudrup og Swansea følgeskab af endnu et walisisk mandskab i sæsonen 2013/2014. I modsætning til den forholdsvis ydmyge opbygning i Swansea, står der en maylasisk rigmand bag kulisserne i Cardiff City, Vincent Tan.Manden med midlerne kom til i 2010, og sidste sæson var han ansvarlig for at hente bysbarnet Craig Bellamy hjem til Cardiff. Bellamy har spillet en central rolle i Cardiffs succes-sæson. Men nu skal der mere til, slår Tan fast.- Vi er nødt til at lægge en ordentlig strategi, og så kunne vi godt tænke os at bruge nogle penge, måske 20-25 mio. (ca. 175-215 mio. kr.), udtalte ejeren til BBC, efter oprykningen var et faktum.At bruge penge er nemt nok, men de skal også bruges rigtigt, og det er malaysieren meget bevidst om.- Andre har brugt mange penge, uden succes, så vi skal bruge dem med omtanke, siger Tan.Sidste gang Cardiff gjorde sig gældende i den bedste engelske række var i 1962.

Mest læste i dag

Dermed får Laudrup og Swansea følgeskab af endnu et walisisk mandskab i sæsonen 2013/2014. I modsætning til den forholdsvis ydmyge opbygning i Swansea, står der en maylasisk rigmand bag kulisserne i Cardiff City, Vincent Tan.

Manden med midlerne kom til i 2010, og sidste sæson var han ansvarlig for at hente bysbarnet Craig Bellamy hjem til Cardiff. Bellamy har spillet en central rolle i Cardiffs succes-sæson. Men nu skal der mere til, slår Tan fast.

- Vi er nødt til at lægge en ordentlig strategi, og så kunne vi godt tænke os at bruge nogle penge, måske 20-25 mio. (ca. 175-215 mio. kr.), udtalte ejeren til BBC, efter oprykningen var et faktum.

At bruge penge er nemt nok, men de skal også bruges rigtigt, og det er malaysieren meget bevidst om.

- Andre har brugt mange penge, uden succes, så vi skal bruge dem med omtanke, siger Tan.

Sidste gang Cardiff gjorde sig gældende i den bedste engelske række var i 1962.