Carlsberg fortsætter med at tjene på tørst

Selv om der har været krise globalt, skal tørsten alligevel slukkes. Og det gælder både for små og store.

Ofte er det en øl eller vand fra bryggerikoncernen Carlsberg, der hældes indenbords. Derfor er man hos det danske bryggeri godt tilfreds.

- Gruppen opnåede i første halvår vækst i indtjeningen på trods af udfordrende markeder i Vest- og Østeuropa, og vores forretning i Asien leverede igen imponerende volumen- og indtjeningsvækst, siger koncernchef Jørgen Buhl Rasmussen.

- Med resultaterne for andet kvartal samt starten af 3. kvartal er vi godt på vej til at indfri vores forventninger til 2013, siger bryggeriets førstemand i en kommentar til koncernens halvårsregnskab.

I tal kom bryggeriet ud med et overskud før skat på over tre milliarder kroner i de første seks måneder af 2013. I forhold til samme periode sidste år er der tale om en nedgang på næsten 1,4 milliarder kroner.

- Det rapporterede nettoresultat var lavere end sidste år på grund af sidste års provenu på 1,7 milliarder kroner (før skat) fra salget af bryggerigrunden i Valby, skriver Carlsberg som forklaring i regnskabet.

Omsætningen steg fra 32,1 milliarder kroner i første halvår 2012 til 32,9 milliarder kroner for de første seks måneder af i år.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip