Caroline Flemings luksuspalæ solgt med tab

Eks-baronessen Caroline Fleming har efter flere forsøg fået solgt luksusvillaen på Hambros Allé i Hellerup, skriver boliga.dk.

Der gik da også 21 måneder, inden det lykkedes at sælge villaen. Undervejs blev prisen sat ned flere gange og Caroline Fleming skiftede ejendomsmægler mere end en gang.

Flemings palæ blev solgt midt i december og salgsprisen er tinglyst, beretter boliga.dk.

Se billederne: Caroline Flemings luksusvilla sælges med millionrabat

Luksusvillaen blev solgt med et tab på 7,5 millioner kroner. Caroline Fleming betalte i 2008 26,5 millioner kroner og hun havde udbudt boligen til 20,8 millioner kroner. Men salgsprisen endte altså på 19 millioner kroner.

Store handler på Hambros Allé

Danmarkshistoriens største bolighandler er netop foregået på Hambros Allé.

I 2008 blev tre villaer solgt til en samlet værdi af 135,5 millioner kroner. Heriblandt var Erik Damgaards palæ, der blev solgt til den nu konkursramte erhvervsmand, Hans Henrik Palm. Boligen blev solgt til det svimlende beløb på 75 millioner kroner. Og tre år senere blev palæet solgt for blot 50 millioner kroner til Fittness World-ejeren, Henrik Rossing.

Se luksuslejligheden: Her boede Stein Bagger

Og der er flere kendisser, der har brændt fingrene på en bolighandel på Hambros Allé. Eksempelvis komponisten Bent Fabricius-Bjerre. I 2008 betalte han 34 millioner kroner for en luksusvilla. Fire år senere blev den solgt for 27 millioner kroner.

 

Dagens Gossip