Carolines far er cheftræner igen

Den tidligere verdensetter i kvindetennis Caroline Wozniacki har ledt efter det ekstra krydderi, der kunne få hende tilbage til toppen.

Ledt efter en træner, der kunne supplere farmand Piotr og sørge for, at den danske tennisdronning får optimeret sit spil hele vejen rundt.

Eftersøgningen er tilsyneladende slut nu, Caroline Wozniacki er tilbage på en tandem med farmand - angiveligt uden plads til andre. Det meddeler Piotr Wozniacki til flere polske medier, skriver Ekstra Bladet.

- Jeg gav jobbet fra mig i en periode, og det gik skidt. Nu er jeg cheftræner igen.

Dermed ligner det et farvel til den svenske træner Thomas Johansson, der har trænet Caroline Wozniacki hen over sommeren.

Hverken han - eller danskerens tidligere træner Ricardo Sanchez, der røg ud efter to måneder - levede altså op til Wozniacki-familiens forventninger og håb. I stedet overtager Piotr igen hele ansvaret for datterens karriere.

- Nu vi går tilbage til det gamle system, der førte Caroline til tops. Jeg er ligeglad, hvad de (formentlig eksperterne og pressen, red) siger om det. At hun ikke har vinderslag og kun er en løber og den slags.

- Vi vil spille, som vi spiller, og så langsomt forbedre det, som vi har gjort godt, siger Piotr Wozniacki ifølge Ekstra Bladet til flere polske medier.

Caroline Wozniacki må efter to gange at have fejret nytår som verdens nummer et nøjes med lige nu at kæmpe for at nå ind i top 10, inden 2012 bliver til 2013.

Danskeren ligger nummer 11 på ranglisten, og mens ranglistens allerbedste er i gang med den "rigtige" sæsonfinale, spiller danskeren med i Sofia, hvor de næstbedste kvindespillere lukker sæsonen ned.

Den turnering åbnede Wozniacki tirsdag aften med en sikker sejr i to sæt over Su-Wei Hsieh fra Taiwan. Wozniacki mangler endnu to gruppekampe mod italieneren Roberta Vinci og slovakken Daniela Hantuchova.

 

 

Dagens Gossip