Carsten V. Jensen bliver sportschef i FC Nordsjælland

Den tidligere sportsdirektør i FC København Carsten Vagn Jensen indtræder i FC Nordsjællands sportslige ledelse.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Han vil sammen med Jan Laursen udgøre klubbens duo af sportschefer. Carsten V. Jensen vil få ansvaret for klubbens superligahold, mens Jan Laursens fokus vil være på talentsektoren.

- Tanken om at arbejde sidestillet med Jan i en sportslig ledelse med hvert vores fokusområde henholdsvis omkring superligaholdet og akademiet tiltaler mig meget. Det er på mange måder nytænkning, som jeg er sikker på vil gavne os i fremtiden.

- Det har været vigtigt for mig at finde noget markant anderledes end det, jeg tidligere har haft med at gøre og dermed udfordre mig selv på ny.

- FC Nordsjælland er på alle måder en anden "størrelse", og jeg ser frem til at arbejde med i en klub, hvor en stor del af værdien skabes gennem satsningen på klubbens egne spillere, siger Carsten V. Jensen.

Mandag har Carsten V. Jensen første arbejdsdag i Farum-klubben, når første træning frem mod den kommende superligasæson sparkes i gang.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip