Carsten V. Jensen: FCN er på udkig efter forstærkninger

Det er kun godt en uge siden, at den tidligere FC København-sportsdirektør Carsten V. Jensen satte sig i stolen over for Jan Laursen på kontoret i Farum Park.

Fremover er de to sideordnede sportschefer i tæt samarbejde, hvor 52-årige Carsten V. Jensen holder fokus på superligatruppen og Laursen på talentudvikling og akademi.

- Vi er altid på udkig efter forstærkning, men vi har is i maven, for truppen er allerede trimmet godt i tråd med klubbens ånd om at give de unge muligheden og tænke langsigtet, siger Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

FCN's nye sportschef er ikke spor presset, selv om transfervinduet står pivåbent, og der kun er godt to uger til superligapremieren hjemme mod Sønderjyske fredag 17. juli.

- Det er et meget langt transfervindue, og alt det store forarbejde er gjort helt i tråd med klubbens ånd. Akademiet har igen leveret fem unge spillere, så superligatruppen også i år får tilført nye spillere, uden at vi absolut skal ud at købe dem.

- Der er ovenikøbet mange egenudviklede spillere, der allerede har snuset til superligaholdet og er klar til at løfte niveauet, sådan som jeg har set det indtil videre.

- De er alle oplært i spillestilen og med de rigtige klubværdier og loyaliteten. Det er en stor styrke, siger Carsten V. Jensen.

Der er i FCN tradition for at planlægge langsigtet og skabe plads til unge talenter af egen avl, men Carsten V. Jensen har også hele tiden øje på mulighederne for at hente spillere udefra.

- Selvfølgelig er vi også hele tiden på udkig efter spillere udefra. Der er jo også tradition for at hente spillere, der passer ind, og den justering arbejder vi hele tiden på. Om det bliver en uge før eller senere afhænger af så mange ting.

- Vi føler os ikke pressede, vi skal have is i maven og vente på, at den helt rigtige situation opstår. Vores position i fodboldens fødekæde betyder, at vi skal være klar, når de gode muligheder byder sig, både hvad angår salg og køb.

- Det kommer, når det kommer, men det handler om den rette timing, og vi skal være smarte, for det er et langt transfervindue, der hele tiden udvikler sig, siger Carsten V. Jensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip