Casillas vil imponere Mourinho

Real Madrid-målmanden Iker Casillas kæmper for at overbevise træner José Mourinho om, at han fortjener at få sin stamplads på holdet tilbage.

Før julepausen i den bedste spanske række satte Mourinho overraskende Casillas på bænken på udebane mod Malaga, som vandt 3-2.

De spanske medier spekulerede i, at uenigheder i Real Madrids omklædningsrum har ført til vragningen af anføreren.

Tirsdag mødte Casillas pressen, efter at han og holdkammeraterne trænede for første gang i 2013.

- Jeg må kæmpe, slås og prøve at vinde pladsen tilbage. Det er målet, jeg har, og jeg håber træneren har mig i startopstillingen på søndag, siger Casillas ifølge nyhedsbureauet Reuters.

På søndag skal Real Madrid møde Real Sociedad hjemme på Santiago Bernabeu. Casillas mener, at det primært gælder om, at holdet åbner året med tre point.

- Det som virkelig er vigtigt, er, at de 11 spillere, træneren vælger, gør deres bedste. Klubben kommer før Casillas, fastslår den detroniserede anfører.

Real Madrid har allerede tabt flere point i denne sæson end i hele 2011/12-sæsonen. De forsvarende mestre er 16 point efter førerholdet FC Barcelona og syv efter byrivalerne Atlético Madrid.

Casillas indrømmer, at formdykket gør, at modstanderne ikke længere frygter Real Madrid så meget.

- Vi kan ikke kaste håndklædet i ringen nu. Vi må fortsætte, løbe mere, træne mere og håbe, resultaterne kommer på banen.

- Vi skal bruge 2013 til at mindske forspringet i ligaen. Situationen er vanskelig, men ikke umulig, mener den 31-årige spanier.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip