Cavendish gik amok i holdbussen

- Ja. Lad endelig være med at gå ind i bussen. Han går jo amok derinde, forklarede holdets sportsdirektør Brian Holm med et roligt smil på læben, efter han havde talt kort med Cavendish.

Sportsdirektøren beretter, at de færreste forstår, hvad Cavendish siger, når han først lader vreden rase i retoriske bølger.

Brian Holm manglede radiokontakt til sine ryttere, da de gik ind på den sidste kilometer i Montpellier, mens Mark Cavendish også styrtede ude på etapen, så han måtte kæmpe sig tilbage i feltet inden spurtopgøret i Montpellier.

- Der var fire, fem ryttere involveret. Hvis du spørger Cavendish, så var det sikkert en af de andres skyld, fortsatte Brian Holm i den sarkastiske og afvæbnende tone.

Han var heller ikke bleg for at indrømme, at Lotto-Belisol med Lars Bak og etapevinder André Greipel havde kørt en perfekt spurt, selvom han ikke var helt tilfreds med måden hans eget hold, inklusive Mark Cavendish, kørte spurten på.

- Vi må bare erkende, at Lotto gav os et spark i skridtet i dag. Vi fik en lektie. De gjorde det godt i dag, forlarede Brian Holm til engelsktalende journalister.

Han er dog ikke bange for, at Mark Cavendish har ødelagt forholdet til nogen på holdet på trods af sit vredesudbrud.

- Jeg vil lade ham være vred i et par timer, så ender vi altid med at grine af det bagefter. Han kan være vred i et par timer, men så ender han altid med at undskylde til sine holdkammerater ved middagen, og vi er én stor, glad familie igen. Han er en god fyr, forklarede Brian Holm, der kender Mark Cavendish som både ven og mentor for verdensstjernen.

 

Dagens Gossip