Cavendish kører Post Danmark Rundt

- Pt. ser det ud til, at han kommer til start i Post Danmark Rundt, som han har gjort de to foregående år, og det er vel efterhånden ikke nogen hemmelighed mere, at Mark sætter pris på Danmark, ikke mindst fordi han blev verdensmester på Geels Bakke, så det gjorde ikke kærligheden til Danmark mindre. Han er også populær i Danmark, siger Omega Pharma Quick-Steps danske sportsdirektør, Brian Holm, til tv2.dk.

Mark Cavendish fik en skidt start på årets Tour de France, men inden bjergene kørte han sig i bedre form og sikrede sig en etapesejr. Benene kan derfor være gode, når han rammer Danmark.

- Han har talt om hele året, at han gerne vil til Danmark. Selvfølgelig er det et hårdt løb og svært at vinde. Han nævnte for resten allerede sidste år, at han troede, at han kunne vinde det, det kunne være, vi skulle minde ham om det, når vi kommer til start i Post Danmark Rundt, fortsætter Holm.

Post Danmark Rundt køres fra den 31. juli til den 4. august med start i Silkeborg og mål på Frederiksberg Allé i København.

 

 

 

 

Dagens Gossip