Chelsea forlænger med belgisk stjernespiller

Den belgiske landsholdsprofil Eden Hazard kommer også til at trække i de offensive tråde i Chelsea i de kommende mange år.

Premier Leagues førerhold oplyser torsdag, at Hazard har underskrevet en ny fem et halvt år lang kontrakt, så han er bundet til klubben frem til sommeren 2020.

- Jeg er meget glad for at lave en ny kontrakt med Chelsea. Jeg prøver altid at tilfredsstille tilhængerne med min måde at spille på, og det er rart at vide, at man sætter pris på mit arbejde, siger Eden Hazard til Chelseas hjemmeside.

Belgieren - der blev årets Chelsea-spiller sidste år - har haft en glimrende sæson, hvor han blandt andet har tegnet sig for 13 mål i 36 kampe, og han er en af årsagerne til, at Chelsea har et komfortabelt forspring i toppen af den engelske liga.

I manager José Mourinhos øjne er den 24-årige midtbanespiller en af de bedste offensivspillere i international fodbold.

- Han er allerede en topspiller, og hans udvikling har været fantastisk. Han er stadig ganske ung og kan blive den bedste, siger Mourinho.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip