Chelsea havde problemer mod gigant under-dog

Der er to rækker til forskel på fodboldholdene fra Chelsea og Brentford, og det afspejler Premier League-holdets 4-0-sejr i returkampen FA Cuppen da også.

Men Brentford fra League One viste sig nøjagtigt som i det første opgør mellem de to hold at være et særdeles modstandsdygtigt mandskab, som dog knækkede i den sidste halve time.

Inden da havde udeholdet forsvaret sig bravt og holdt Chelsea fra at score i første halvleg. Oscar havde ellers et skud på stolpen, og Frank Lampard brændte også i næsten fri position.

Men 55 minutter inde i kampen brast Brentford-dæmningen, da Demba Ba - med beskyttende ansigtsmaske - vandt en hovedstødsduel og serverede bolden for Juan Mata, der resolut trykkede af og bragte værterne foran 1-0.

Det tog tilsyneladende pippet fra Brentford, der kom yderligere bagud, da Oscar med hælen sendte bolden i mål fra seks-syv meters afstand.

Målmand Simon Moore og forsvarsspilleren Harlee Dean så ellers ud til at have styr på situationen, men gik fejl af hinanden, og bolden trillede uhindret mellem benene på Dean og over stregen.

Senere scorede Lampard sit mål nummer 199 for klubben, og en anden Chelsea-veteran i form af John Terry lukkede kampen med et hovedstødsmål.

Chelsea, der er forsvarende FA Cup-mester, møder i femte runde Middlesbrough fra den næstbedste række på udebane i en kamp, der spilles 27. februar.

 

 

Dagens Gossip