Chelsea kæmper sig til uafgjort mod PSG

Chelsea spillede sig tirsdag aften et skridt tættere på kvartfinalen i Champions League, da London-klubben på udebane ufortjent spillede 1-1 mod Paris Saint-Germain, som styrede opgøret.

PSG udnyttede ikke sine mange chancer, mens Chelsea var kyniske og fik et meget vigtigt udebanemål.

Branislav Ivanovic bragte Chelsea foran 1-0. Serberen afsluttede mod slutningen af første halvleg en bemærkelsesværdig kombination.

John Terry sendte et indlæg ind i straffesparksfeltet, hvor forsvarskollega Gary Cahill med hælen vippede bolden videre til Ivanovic, og højrebacken headede bolden i mål. Det er ikke altid, at tre forsvarsspillere kombinerer så godt i angrebsspillet.

Små 10 minutter efter pausen kom den fortjente PSG-scoring, da angriberen Edinson Cavani headede 1-1-målet ind.

Netop hovedspillet var PSG dygtige til, og i første halvleg havde Blaise Matuidi, Zlatan Ibrahimovic og Cavani gode muligheder med hovedet. Chelsea-keeper Thibaut Courtois fik dog reddet.

Efter en times spil havde PSG en stor dobbelt chance. Ibrahimovic driblede sig flot fri, men den svenske stjerneangriber fik sit forsøg reddet af Courtois.

Riposten formåede angrebsmakker Ezequiel Lavezzi ikke at score på. Argentineren fik sit forsøg reddet på stregen af César Azpilicueta.

PSG pakkede flot Chelsea-playmaker Eden Hazard ned, og heller ikke Cesc Fabregas, der var tvivlsom på grund af sygdom, fik sat sit præg på Chelseas midtbane.

Til sidst var PSG tættest på sejren, men Cavani måtte trods flere fine muligheder nøjes med sit ene mål. Heller ikke Ibrahimovic fik overlistet Courtois, som var Chelseas redningsmand.

Holdene mødtes også i sidste års turnering. Dengang i kvartfinalen. PSG vandt den første kamp 3-1 hjemme, inden Chelsea med en 2-0-sejr hjemme avancerede på reglen om flest scorede udebanemål.

Returkampen i London spilles 11. marts.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip