Chelsea-spiller efterlyser finalementalitet på holdet

Skrevet af admin

15/09/2015

Dagens topnyheder

Chelseas engelske fodboldmestre har tabt tre af sine seneste fire kampe. I hele sidste sæson tabte holdet kun tre kampe, men nu er holdets titelforsvar nærmest i ruiner kort inde i den nye sæson.

Onsdag indleder London-klubben Champions Leagues gruppespil mod Maccabi Haifa fra Tel Aviv, og manager José Mourinhos hold har hårdt brug for succes.

Holdets serbiske forsvarsspiller Branislav Ivanovic tror på, at det vender. Men kun med hårdt arbejde.

- Vi har brug for en stor sejr for at komme tilbage på sporet. Vi spiller ikke så skidt, som resultaterne lyder, men vi er nødt til at vågne op, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Lige nu er det som om, at vi bliver straffet for alle vores fejl. Den eneste vej tilbage er via hårdt arbejde og ved at være klar til næste kamp. Det er som en finale, og vi skal spille, som om det er en finale, siger serberen.

Maccabi Haifas træner Slavisa Jokanovic spillede selv i Chelsea fra 2000 til 2002. Sidste år førte han Watford til Premier League, men forlod klubben på grund af uoverensstemmelser i kontrakten.

Han ved godt, at israelerne er undertippede, men han lugter blod efter at have set Chelsea tabe til både Everton og Crystal Palace.

- Vi er ikke kommet til London for at være turister på shoppetur. Vi vil kæmpe og forsøge at skabe en overraskelse, siger han.

/ritzau/