Chelsea-træner tror på engelsk VM-guld

Engelske fodboldlandstrænere skal være varsomme med at lægge brænde på VM-forventningernes bål, for englænderne bliver skuffede gang på gang.

Siden England vandt verdensmesterskaberne på hjemmebane i 1966, har englænderne - vil mange mene - haft urealistisk høje tanker om egne chancer ved mesterskaberne.

Roy Hodgson går også forsigtigt til værks, men han taler alligevel om chancen for guld ved VM i Brasilien i 2014.

- Der er mange begivenheder i fodbold, hvor du ville kunne sige, at det var umuligt, men folk har gjort det alligevel, siger Roy Hodgson.

- Det var ikke sandsynligt, at Chelsea skulle vinde Champions League, specielt efter de skulle skifte træner undervejs i turneringen. Det skete ved at slå Barcelona og Bayern München - to af de bedste hold i Europa, så jeg vil gerne holde drømmen i live.

England har langt fra været suveræne i kvalifikationsspillet. Holdet har otte point for fire kampe og ligger nummer to i gruppe H efter Montenegro.

Englænderne er dog i modsætning til eksempelvis Frankrig og Spanien - som er i samme gruppe - blevet parret med overkommelige modstandere.

Ud over Montenegro hedder modstanderne Polen, San Marino, Ukraine og Moldova.

Værre bliver modstanden i Brasilien, hvis England når så langt, og det er Roy Hodgson på det rene med.

- Vi er langt fra favoritter, men man skal undgå at tale om "umuligt" i fodboldens verden.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip