Chelseas succes-veteran Lampard venter

At Frank Lampard stadig kan spille fodbold, beviste han søndag, da han med to mål i 2-1-sejren over Everton sikrede Chelsea tre point i Premier League.

Men alligevel ved den 34-årige midtbanespiller ikke, hvad karrieren bringer, når hans nuværende kontrakt med Champions League-mestrene udløber til sommer.

Lampard har endnu ikke hørt fra klubben vedrørende en kontraktforlængelse.

- Jeg nyder at spille, jeg arbejder hårdt til træning, og jeg elsker at være en del af holdet.

- Det er alt, jeg kan sige lige nu, og det er fint nok for mig. Jeg er glad for bare at spille godt og bidrage med at vinde kampe, siger han til BBC.

Rygter vil vide, at klubber i USA, Kina og den engelske Premier League er ude efter Lampards underskrift, men manager Rafael Benitez er dog ikke afvisende over for at forlænge med Lampard.

- Vi prøver at få det bedste ud af ham, og så må vi se, når sæsonen slutter. Jeg vil bare have, at han er spilleklar, glad og laver mål.

- Han er på kontrakt og gør det godt, og det er det vigtigste, siger spanieren til nyhedsbureauet AFP.

Lampard har spillet for Chelsea siden 2001 og er blot ét mål fra at tangere Kerry Dixons klubrekord for flest scorede mål.

Chelsea har med fire sejre i de fire seneste kampe spillet sig op på tredjepladsen i Premier League. Holdet møder 2. januar Queens Park Rangers på hjemmebane.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip