Chok: Premier Leagues top-tre ryger ud af FA Cuppen

24/01/2015

Det 18-årige danske forsvarstalent Andreas Christensen spillede lørdag hele kampen for Chelsea, da Premier Leagues førerhold sensationelt røg ud af FA Cuppen i 4. runde med 2-4-nederlaget hjemme til Bradford fra Englands tredjebedste række.

Chelsea førte 2-0 i første halvleg, inden Bradford, der ligger nummer seks i League 1, indledte det flotte comeback.

Chelsea-manager José Mourinho havde valgt den danske U21-landsholdsspiller som højre back.

Det var Andreas Christensens anden kamp for Chelseas bedste hold, men kampen endte som en stor nedtur for ham og holdkammeraterne.

Gary Cahill og Ramires sørgede med et mål hver, at Chelsea planmæssigt kom foran 2-0, inden gæsterne reducerede til 1-2 kort før pausen.

Et kvarter før tid udlignede undertippede Bradford, da portugiseren Filipe Morais, der har en fortid i Chelsea, scorede til 2-2.

10 minutter før tid lurede sensationen for alvor, da Andy Halliday scorede til 3-2, inden Bradford i overtiden nettede til 4-2.

De regerende Premier League-mestre, Manchester City, som i øjeblikket er nummer to efter Chelsea, tabte hjemme 0-2 til Middlesbrough, der ligger nummer to i den næstbedste række.

Middlesbrough bragte sig overraskende foran 1-0 på et mål tidligt i anden halvleg, hvor City-anfører Vincent Kompany så dum ud med to fejl omkring målet.

Belgieren fejlede først med en dårlig tilbagelægning, og da han senere i samme sekvens ville forhindre målet, sparkede han bolden ind på Patrick Bamford, som scorede.

Manchester City stillede med et ganske stærkt hold. Men favoritterne formåede ikke at vende kampen mod Middlesbrough, som ved flere lejligheder var tæt på at score til 2-0. Det andet kom helt fortjent i overtiden.

Middlesbrough trænes i øvrigt af spanieren Aitor Karanka, der har en spillerkarriere i blandt andet Real Madrid, hvor han også har været assistent-træner for José Mourinho.

Southampton røg ligeledes overraskende ud efter et 2-3-nederlag hjemme til Crystal Palace i et andet rent Premier League-opgør. Værterne ligger nummer tre i Premier League, hvor Crystal Palace er med i nedrykningskampen.

Christian Eriksen var bænket fra start for Tottenham, som på hjemmebane tabte 1-2 til Leicester i et rent Premier League-opgør. Danskeren blev skiftet ind midtvejs i anden halvleg ved stillingen 1-0.

Fulham fra Englands næstbedste række havde ligesom Chelsea også en dansk U21-landsholdsspiller med i startopstillingen. Det var i udekampen mod Sunderland fra Premier League.

Midtbanespilleren Lasse Vigen Christensen spillede hele kampen for Fulham, som fik 0-0 og dermed kan se frem til en omkamp på hjemmebane.

I lørdagens sidste FA Cup-kamp skuffede Liverpool på hjemmebane med blot 0-0 mod Bolton fra den næstbedste række.