Chok: Schæferhund var bundet til træ i fire år

06/10/2013 18:48

Elo Christoffersen

Nyheder
Schæferhunden Joseph blev i sidste øjeblik reddet fra døden. Naboer tippede politiet i Ohio, da hunden i fire år var lænket til et træ, skriver Huffington Post. Joseph blev fundet afmagret, dehydreret og fyldt med infektioner i huden samt orm i hjertet. Se billederne: Så vilde ting kan din hund finde på at sluge Hundens ejer, Jeremy Shane Temple, havde fortalt naboer, at hunden fremstod afmagret på grund af en sygdom, hvilket viste sig ikke at være tilfældet. Joseph blev fundet i en baghave, hvor han blot havde lidt madrester og en smule vand. Han var sat til af lopper og smertefulde bid, men får nu dyrlægebehandling hos dyrevelfærdsorganisation PAWS, hvor han midlertidigt bor. - Det er bare så hårdt at se en hund, der er så tynd. Det hele er bare så ynkeligt. Der er ikke nok ord til at beskrive, hvor trist det er, siger Kassie Jadin, der er bestyrer i PAWS, til Huffington Post. Se den nuttede video: Hund og elefant er bedste venner Joseph er i bedring og dyrlægen mener, at hunden kommer sig over den modbydelige behandling af sin nu tidligere ejer. Hundeejeren blev anholdt, men er løsladt igen. Han har fået en bøde og skal senere en tur i retten. Han er sigtet for dyremishandling. Se de stærke billeder af Joseph nedenunder...

Mest læste i dag

Schæferhunden Joseph blev i sidste øjeblik reddet fra døden. Naboer tippede politiet i Ohio, da hunden i fire år var lænket til et træ, skriver Huffington Post.

Joseph blev fundet afmagret, dehydreret og fyldt med infektioner i huden samt orm i hjertet.

Se billederne: Så vilde ting kan din hund finde på at sluge

Hundens ejer, Jeremy Shane Temple, havde fortalt naboer, at hunden fremstod afmagret på grund af en sygdom, hvilket viste sig ikke at være tilfældet.

Joseph blev fundet i en baghave, hvor han blot havde lidt madrester og en smule vand. Han var sat til af lopper og smertefulde bid, men får nu dyrlægebehandling hos dyrevelfærdsorganisation PAWS, hvor han midlertidigt bor.

- Det er bare så hårdt at se en hund, der er så tynd. Det hele er bare så ynkeligt. Der er ikke nok ord til at beskrive, hvor trist det er, siger Kassie Jadin, der er bestyrer i PAWS, til Huffington Post.

Se den nuttede video: Hund og elefant er bedste venner

Joseph er i bedring og dyrlægen mener, at hunden kommer sig over den modbydelige behandling af sin nu tidligere ejer.

Hundeejeren blev anholdt, men er løsladt igen. Han har fået en bøde og skal senere en tur i retten. Han er sigtet for dyremishandling.

Se de stærke billeder af Joseph nedenunder...