Chokerende detaljer om Bullocks stalkerangreb

Der er kommet nye chokerende detaljer frem om det stalker-angreb, den Oscar-vindende skuespiller-darling Sandra Bullock blev udsat for 8. juni i år.

Skuespilleren hørte larm i sin hall midt om natten og stod pludselig ansigt til ansigt med den 39-årige stalker Joshua Corbett, der havde bevæget sig op til hendes soveværelse. Inden da havde han brudt gennem pigtrådshegnet, der omkranser hendes hus. Bullock smækkede resolut døren i og skyndte sig at ringe efter politiet, viser arrestordren fra politimyndigheden i Los Angeles, som TMZ.com er kommet i besiddelse af.

Imens skreg Corbett:

- Nej, Sandra, undskyld, du må ikke anmelde mig!

Politiet ankom hurtigt til skuespillerindens hus, hvor de straks anholdte stalkeren. Politiet har efterfølgende ransaget Corbetts hus, hvor de fandt adskillige skydevåben. Derudover fandt politiet en notesbog med billeder af Bullock ledsaget af lange, håndskrevne kærlighedserklæringer. Blandt andet denne:

- Jeg vil altid tænke på dig og Louis (Bullocks søn, red.), min søn. Du er min kone ved lov og ved Guds lov, og du hører sammen med mig, og jeg hører sammen til jer.

Stalkeren står for sit angreb mod Bullock og for sin ulovlige våbenbesiddelse potentielt til 12 års fængsel.

Sandra Bullocks søn Louis, som hun adopterede i 2010, var ikke i huset under stalkerens indtrængen.

Newspaq

 

Dagens Gossip